in krantjes, op websites, etc.

op 16 oktober 2022 stond er dit op de website ditispeize.nl

Het is zondagmiddag, een blinde man speelt in de Peizer kerk een zigeunerwijsje op een concertina. Hij krijgt bijval van een tokkelende banjo, gevolgd door een gitaar en een contrabas ondersteund door de percussionist op het kleinste drumstel van Nederland. De mannen van Pick ‘n’ Shovel doen wat ze beloven in de aankondiging van hun concert, het is een in een rij van ‘Church concerten’ die ze sinds 2019 door het land geven.
Het Drentse, met Groningse invloeden, Pick’n’Shovel speelt eigen repertoire, afgewisseld met Roots- en Americana klassiekers in een nieuwe eigen stijl. Het publiek wordt door het akoestisch en onversterkt spel van de band meegenomen naar de sfeer van de busking bands in de straten van Nashville uit de tijden van weleer, ‘je zou de schop zo oppakken’.

op 14 oktober 2022 had Harold een interview in het programma Studio Steenbergen van Radio Drenthe over het optreden in de Kerk van Peize op 16 oktober 2022.

op 6 september 2021 stond dit op de website van SamenDalen. Het hele artikel vind je hier: https://www.samendalen.nl/nieuws/mooie-optredens-in-de-daoler-tuun/

Pick’n’Shovel is een bluegrass band uit Assen. Goede muziek door een enthousiaste band. Met steeds andere instrumenten en afwisselende nummers, een optreden dat bleef boeien.

op 5 september 2021 stond dit op de site van het Coevordernieuws. Het hele artikel vind je hier: https://coevordernieuws.nl/nieuws/topsfeer-in-daoler-tuun/

Pick’n’Shovel trad als eerste op. Het gaat hier om een roots-/bluegrassband uit Assen, bestaande uit Tjitte Knol, Fons Hof, Harold Schenk, Rob Ahlers en Servaas Bollen. Nu was het een zonovergoten dag, maar anders zou je kunnen zeggen dat ze de sterren van de hemel speelden.

Home » Dit schrijven ze over ons